• Pedicure IJsselmuiden

Nagelreparatie

Nagelreparatie LCN Wilde Pedique

Een nagelreparatie kan worden uitgevoerd als u een gedeelte van de nagel mist, bijvoorbeeld door schimmel, door stoten of door verkeerd knippen. Dit kan door middel van een gel van LCN-wilde pedique silver plus of met acryl. Zo wordt voorkomen dat delen van uw eigen nagel de huid in groeien.

Een beschadigde of kapotte nagel kan op deze manier begeleid worden en mooi uitgroeien. De oorspronkelijk gevormde nagelwallen blijven behouden. En er wordt voorkomen dat het nagelbed onjuist gaat opgroeien en blijvende nagelmisvormingen of ingroeien veroorzaakt.

De kunstnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Voetzorg van der Kolk biedt een behandeling van maximaal 30 minuten om uw nagel professioneel te repareren. Naderhand loopt u weer met een mooie nagel de deur uit.

De behandeling vindt plaats in mijn rolstoeltoegankelijke praktijk in IJsselmuiden (gemeente Kampen). Daar werk ik als pedicure met de modernste technieken, producten en apparatuur. Dat zorgt ervoor dat ik uw nagel hygiënisch, effectief en pijnloos kan repareren

Prijs € 20,00 per nagel

Maak hieronder gemakkelijk uw afspraak of bel voor een afspraak

© Copyright - Voetzorg van der Kolk