Geslaagd voor mijn diploma medisch pedicure!

Joehoéé, yes, yes…het was vandaag, letterlijk en figuurlijk, een dagje zweten… Sinds april 2017 was ik al gediplomeerd pedicure, maar vandaag ook geslaagd voor mijn diploma medisch pedicure! WOW wat ben ik blij : )

Dat betekent dat mensen met risicovoeten zoals o.a. reumatische voeten of diabetes (DM), na de zomervakantie ook bij Voetzorg van der Kolk terecht kunnen. Zij krijgen dit dan in de meeste gevallen vergoed via de zorgverzekering. Ik maak nu ook zelf ortheses en nagelbeugels, waarmee pijnpunten in de voet kunnen worden ontlast.

Ik zal binnenkort officieel geregistreerd worden. Zodra dit allemaal bekend is, zal ik jullie op de hoogte brengen.

Groetjes,
een hele blije Åsa

Voor de vakantie nog een gewone afspraak??
Twijfel niet, maak eenvoudig online een afspraak of bel 06-55377631