• Pedicure IJsselmuiden

Likdoorn behandelen

Likdoorn

Voetzorg van der Kolk biedt een deelbehandeling van maximaal 20 minuten om uw likdoorn professioneel te verwijderen. Naderhand loopt u weer pijnvrij de deur uit. De behandeling vindt plaats in mijn rolstoeltoegankelijke praktijk in IJsselmuiden (gemeente Kampen). Daar werk ik als pedicure met de modernste technieken, producten en apparatuur. Dat maakt dat het verwijderen van een likdoorn hygiënisch, effectief en pijnloos gebeurt.

Zijn er meerdere of erg uitgebreide klachten, dan kunt u ‘overstappen’ naar voetzorgbehandeling-compleet

Een likdoorn is een naar binnen gegroeide eeltpunt, die ontstaat door langdurige wrijving of druk op één plaats van de voet. Het is niet hetzelfde als een eksteroog, waarbij een harde eeltplek op de huid drukt. Maar beide problemen kunnen wel ontstaan door het dragen van te krap schoeisel. Een likdoorn of eksteroog – vaak te vinden onder de voet, bovenop de tenen of er tussen – kan veel pijn veroorzaken. Voetzorg van der Kolk is specialist in het pijnloos verwijderen van de pit van een likdoorn. Ook help ik u graag voorkomen dat beide problemen weer terugkomen.

PIJNLOZE LIKDOORN BEHANDELINGEN

Voetzorg van der Kolk is een pedicurepraktijk voor de hele regio Kampen. Ik werk met de modernste technieken, producten en apparatuur, die ervoor zorgen dat  voetbehandelingen effectief en pijnloos zijn. Om die reden werk ik ook alleen vanuit mijn rolstoeltoegankelijke praktijk, zodat ik u de hoogste standaard van kwaliteit kan garanderen. Voetzorg van der Kolk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor verschillende voetverzorgingsproducten van het topmerk Samenwerkende Pedicures. Tevens bied ik cadeaubonnen aan, voor wanneer u iemand wil verrassen met een voetbehandeling of -verzorgingsproduct.