Likdoorn

Likdoorn

Een likdoorn is een naar binnen gegroeide eeltpunt, die ontstaat door langdurige wrijving of druk op één plaats van de voet. Het is niet hetzelfde als een eksteroog, waarbij een harde eeltplek op de huid drukt. Maar beide problemen kunnen wel ontstaan door het dragen van te krap schoeisel. Een likdoorn of eksteroog – vaak te vinden onder de voet, bovenop de tenen of er tussen – kan veel pijn veroorzaken. Voetzorg van der Kolk is specialist in het pijnloos verwijderen van de pit van een likdoorn. Ook help ik u graag voorkomen dat beide problemen weer terugkomen.

Wanneer een likdoorn door de stand van de tenen herhaaldelijk terugkomt, kan het een oplossing zijn om een hulpstuk tussen uw tenen te maken door middel van een orthese. Afhankelijk van de aard van uw klachten maak ik een orthese, die ik precies op maat maak in mijn eigen praktijk. Deze moet vervolgens nog 24 uur uitharden in de koelkast. Bij de vervolgafspraak ga ik kijken of de orthese precies past. Mocht dat niet het geval zijn, dan pas ik hem ter plekke voor u aan, zodat u daarna met een goed passende orthese mijn praktijk verlaat.

Pijnloze likdoorn behandelingen

Voetzorg van der Kolk is een pedicurepraktijk voor de hele regio Kampen. Ik werk met de modernste technieken, producten en apparatuur, die ervoor zorgen dat  voetbehandelingen effectief en pijnloos zijn. Om die reden werk ik ook alleen vanuit mijn rolstoeltoegankelijke praktijk, zodat ik u de hoogste standaard van kwaliteit kan garanderen. Voetzorg van der Kolk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor verschillende voetverzorgingsproducten van het topmerk Samenwerkende Pedicures. Tevens bied ik cadeaubonnen aan, voor wanneer u iemand wil verrassen met een voetbehandeling of -verzorgingsproduct.