• Pedicure IJsselmuiden

Orthese

Orthese

Een orthese wordt op maat gemaakt om bepaalde pijnlijke plaatsen te ontlasten. Bij likdoorns, pijnlijke drukpunten op of tussen de tenen of bij bij hamertenen kan een orthese verlichting bieden. Deze orthese brengt u ’s morgens aan. ’s Avonds voor het naar bed gaan, haalt u hem weer tussen uw tenen vandaan. Deze orthese wordt van een siliconen pasta professioneel door mijzelf gemaakt in mijn praktijk. Na het maken van de orthese moet deze 24 uur uitharden. Daarna frees ik hem voor u in de ideale vorm. Nadat de orthese is afgewerkt, volgt een nieuwe afspraak waarbij de orthese wordt getest. Waar nodig pas ik hem nog ter plekke voor u aan, zodat u daarna direct met een passende orthese mijn praktijk verlaat. De orthese wordt gemaakt van een soepel materiaal en is eenvoudig aan te brengen en te reinigen met lauw water.

Afhankelijk van de grootte van de orthese wordt de tijd bepaald. Maar meestal wordt een kleine orthese bij Voetzorg van der Kolk professioneel gemaakt tijdens een deelbehandeling van maximaal 20 minuten. Voor een grote orthese geldt vaak een behandeling van maximaal 45 minuten.

Voetzorg van der Kolk is een medisch pedicurepraktijk voor de hele regio Kampen. Ik werk met de modernste technieken, producten en apparatuur, die ervoor zorgen dat voetbehandelingen effectief en pijnloos zijn. Ik heb bewust gekozen voor een eigen praktijk, zodat ik u de hoogste standaard van kwaliteit kan garanderen. Voetzorg van der Kolk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne.