Schimmel- of kalknagel

kalknagel

Een schimmelnagel (of kalknagel) is een vervelend probleem, niet in de laatste plaats omdat het tijd en energie kost om te verhelpen. Deze schimmelinfectie zorgt voor een dikke, poreuze en brokkelige nagel, vaak ook te herkennen aan een witgelige verkleuring. En als één nagel aan de beurt is, volgen er vaak meer. Het is dus zaak een schimmelnagel snel aan te pakken. Voetzorg van der Kolk kan uw schimmelnagel behandelen.

Het is ook mogelijk om deze, wanneer u een gedeelte van de nagel mist door afbrokkeling door de schimmel, te laten repareren door middel van gel van LCN-wilde pedique silver plus. Na deze behandeling ziet de nagel eruit als een natuurlijke normale nagel, niet van echt te onderscheiden.

Ook bied ik een schimmelwerend product aan van de Samenwerkende Pedicures.

Pijnloze kalknagel behandelingen

Voetzorg van der Kolk is een pedicurepraktijk voor de hele regio Kampen. Ik werk met de modernste technieken, producten en apparatuur, die ervoor zorgen dat voetbehandelingen effectief en pijnloos zijn. Om die reden werk ik ook alleen vanuit mijn rolstoeltoegankelijke praktijk, zodat ik u de hoogste standaard van kwaliteit kan garanderen. Voetzorg van der Kolk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor verschillende voetverzorgingsproducten van het topmerk Samenwerkende Pedicures. Tevens bied ik cadeaubonnen aan, voor wanneer u iemand wil verrassen met een voetbehandeling of -verzorgingsproduct.