Blog Voeten verstoppen in de zomer

U hoeft uw voeten niet te verstoppen, omdat de zomer eraan komt…

Voeten zijn vaak het ondergeschoven kindje. We scrubben, ontharen, smeren en verwennen ons lichaam. Maar onze voeten worden vaak vergeten.

Onze voeten dragen ons hele lichaam en hebben dan ook veel te verduren. Door veel wrijving, druk, te krappe schoenen, sporten of erfelijke eigenschappen kunnen er vervelende drukpunten ontstaan. Dit is vaak de oorzaak van veel eelt en dit kan klachten geven, maar ziet er ook niet zo mooi uit. Nu het zonnetje weer volop gaat schijnen en de temperatuur gaat stijgen, willen veel mensen de slippers of andere leuke zomerse schoenen weer aan en zien ze toch liever mooie gladde voeten. Maar sommige mensen hebben zoveel eelt, dat ze hun voeten liever verstoppen in dichte schoenen, wat écht niet nodig is.

De pedicure hoort net als de tandarts en kapper bij een goede verzorging van uw lijf. Op een professionele wijze wordt het eelt weggesneden en wordt uw huid door middel van een frees weer heerlijk glad gemaakt. Het wegsnijden en het glad frezen van dit eelt gebeurt uiteraard pijnloos. Als pedicure kan ik vaak de oorzaak bepalen en eventuele preventieve maatregelen adviseren. Verder is het aan te raden de voeten dagelijks in te crèmen met een voetencrème om de huid soepel te houden.

Heeft u ook voetproblemen?

Twijfel niet, alleen eelt verwijderen verwijderen kost slechts 17,50 euro. Via deze website maak je eenvoudig online een afspraak of bel 06-55377631.