• Pedicure IJsselmuiden

Voetzorgbehandeling diabetes (zorgprofiel 2 t/m 4)

screening risico voet

Diabetespatiënten hebben voor een voetbehandeling bij een medisch pedicure een verwijzing van de huisarts nodig met hierop de juiste Simm’s classificatie. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en Simm’s classificatie krijgt u een deel of het totale bedrag hiervan vergoed.

De medisch noodzakelijke zorg krijgt u vergoed vanuit de basisverzekering, voor de niet-medische zorg betaalt u een eigen bijdrage.

Voor u als diabetespatiënt is het aan te raden om periodiek naar een medisch pedicure te gaan. Het voorkomen van voetproblemen is namelijk een van de belangrijkste taken van de medisch pedicure. Naast de voetverzorging ontvangt u adviezen van mij over de verzorging van uw voeten en waar nodig over de juiste schoenen. Met deze Voetzorgbehandeling van maximaal 45 minuten komen alle aspecten van mijn werk als pedicure aan bod. De behandeling vindt plaats in mijn rolstoeltoegankelijke praktijk in IJsselmuiden (gemeente Kampen), waar ik werk met de modernste technieken, producten en apparatuur. Dat maakt dat de Voetzorgbehandeling hygiënisch, effectief en pijnloos gebeurt.