• Pijnlijke voeten

Wat te doen tegen pijnlijke voeten

Regelmatig spreek ik mensen in mijn medisch pedicure praktijk die last hebben van pijnlijke voeten, maar die daarvoor niet direct de oorzaak kunnen benoemen. Na een gratis intake gesprek kan ik in veel gevallen de oorzaak wel vaststellen. Soms is het verwijderen van veel overtollig eelt de oplossing of dat er een vervelende likdoorn zit verstopt die zorgt voor veel pijn. Ingroeiende teennagels staan ook hoog op het lijstje van oorzaken van pijnlijke voeten. Ook gebeurt het dat mensen door schaamte niet de stap durven te zetten naar een pedicure. Ik kan u verzekeren dat Voetzorg van der Kolk niet wegloopt voor ernstige klachten, het is juist mijn taak u hiervan af te helpen. Uw voeten zijn bij mij in goede handen!

Voetzorg van der Kolk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor verschillende voetverzorgingsproducten van het topmerk Samenwerkende Pedicures. Tevens bied ik cadeaubonnen aan, voor wanneer u iemand wil verrassen met een voetbehandeling of -verzorgingsproduct.

Likdoorn