Dank je wel allemaal…
…de laatste stap wordt nu ook gezet…

Bijna 3 jaar geleden begon ik met mijn opleiding, 2 jaar geleden haalde ik mijn diploma. Op 1 december 2017 opende ik mijn eigen pedicurepraktijk. Hiervoor werd de garage verbouwd tot een moderne en professionele praktijk. Een sprong in het diepe, maar ik ging er voor 100% voor.

Een pittig jaar, naast een baan, een gezin, een startende praktijk ook nog een vervolgstudie gevolgd tot medisch pedicure.
Alle inspanningen werden beloond met opnieuw een diploma en een toenemende aanwas van cliënten.

Nu op 1 december aanstaande zet ik de laatste stap, stop ik met mijn kantoorbaan en ga ik voor 200% voor mijn praktijk.
Hiervoor wil ik jullie allemaal hartelijk danken. Zo dankbaar om inmiddels al zoveel mensen van hun klachten af geholpen te hebben. Maar ook gewoon leuk om mensen, zonder specifieke klachten, een voetbehandeling te geven.

Nogmaals dank en vanaf 1 december zullen mijn openingstijden worden uitgebreid.

Groetjes Åsa van der Kolk

Heeft u ook voetproblemen?
Twijfel niet, alleen eelt verwijderen verwijderen kost slechts 17,50 euro. Maak eenvoudig online een afspraak of bel 06-55377631