• Sportpedicure behandeling voetzorg van der kolk

Sportpedicure behandeling compleet

Sportpedicure voetzorg van der kolk

intake, analyse, schoenadvies, blauwdruk van uw voeten en het behandelen van de aanwezige klacht(-en).

Medisch pedicure Voetzorg van der Kolk is ook erkend en gecertificeerd medisch sportpedicure. Binnen ons gezin zijn wij actief in verschillende sporten zoals o.a. wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, triatlons en voetballen. In mijn praktijk ontvang ik al verschillende sporters, van recreatief tot wedstrijd sporter. Geregeld komen er sporters met voetproblemen, de oorzaken daarachter zijn verschillend van aard. Veel voorkomende oorzaken zijn langdurige of intensieve belasting, verkeerd schoeisel, verkeerd veteren van het schoeisel en onvoldoende verzorging van voeten en nagels.

Deze sportpedicure behandeling van 60 tot 90 minuten bestaat o.a. uit een intakegesprek, een schoen- en voetonderzoek, blauwdruk van uw voet en het direct behandelen van eventuele klachten. Bij deze eerste behandeling neemt u uw sportschoenen, sportsokken, eventuele braces of zooltjes mee.

De vervolgafspraak kan een deelbehandeling of een reguliere voetbehandeling zijn. Dat bepalen wij samen op basis van de uitkomsten van deze uitgebreide 1e behandeling.