Ingroeiende teennagel

Ingroeiende teennagel

Een ingegroeide teennagel kan veel pijn veroorzaken. Het puntje van de nagel is daarbij in het nagelbed gegroeid, wat een rode huid en soms ook pus tot gevolg kan hebben. Eén van de oorzaken is te krap schoeisel. Maar ook het te kort of niet recht afknippen van de nagel kan tot dit probleem leiden. Het is zaak om een ingroeiende teennagel snel te behandelen. Voetzorg van der Kolk kan u daarbij van dienst zijn.

Het is ook mogelijk om een nagelbeugel te plaatsen wanneer de klachten blijven terugkomen. Hierdoor wordt de nagel langzaam vlakker en verdwijnen uw pijnklachten.

Hoe kunt u ingroeiende teennagels voorkomen?
Wanneer u aandacht schenkt aan de volgende punten kunt u deze pijnlijke aandoening voorkomen:

  • Knip teennagels altijd recht en niet te kort
  • Knip nooit hoekjes van de teennagel rond af
  • Vijl ook de teennagels netjes glad zoals uw vingernagels
  • Draag schoenen die voldoende ruimte bieden aan de tenen, zowel in breedte als in hoogte

PIJNLOZE INGROEIENDE TEENNAGEL BEHANDELINGEN

Voetzorg van der Kolk is een pedicurepraktijk voor de hele regio Kampen. Ik werk met de modernste technieken, producten en apparatuur, die ervoor zorgen dat  het behandelen van een ingegroeide teennagel effectief en pijnloos verloopt. Om die reden werk ik ook alleen vanuit mijn rolstoeltoegankelijke praktijk, zodat ik u de hoogste standaard van kwaliteit kan garanderen. Voetzorg van der Kolk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor verschillende voetverzorgingsproducten van het topmerk Samenwerkende Pedicures. Tevens bied ik cadeaubonnen aan, voor wanneer u iemand wil verrassen met een voetbehandeling of -verzorgingsproduct.