Pedicurepraktijk Voetzorg van der Kolk
Voetbehandeling Voetzorg van der Kolk
Stoel Pedicure Kampen
Eelt verwijderen

Pedicure in Kampen? Voetzorg van der Kolk, voor al uw voetklachten!

U zoekt een pedicure in de Gemeente Kampen? Dan bent u bij mij op het juiste adres!

Mijn naam is Åsa van der Kolk, getrouwd en moeder van twee kinderen. Sinds april 2017 ben ik gediplomeerd pedicure, in november 2017 heb ik mijn eigen praktijk in IJsselmuiden (gemeente Kampen) geopend. Met een achtergrond in de zorg ligt mijn passie bij het helpen van mensen. Om die reden ben ik in 2016 ook begonnen met mijn opleiding tot pedicure. Voetzorg van der Kolk helpt u namelijk bij al uw voetproblemen, zoals eelt, kloven, blaren, voetwratten, schimmelnagels, kalknagels, zwemmerseczeem, een ingroeiende teennagel en likdoorns. Daarnaast heb ik speciale behandelingen om uw voeten uitgebreid in de watten te leggen. Want ik ben pas tevreden als mensen met ‘tevreden voeten’ naar huis gaan. Voetzorg van der Kolk is gelegen in IJsselmuiden (wijk Oosterholt Noord) en is makkelijk bereikbaar, ook voor mindervaliden. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Pijnloze behandelingen

Voetzorg van der Kolk is een medische pedicurepraktijk voor de hele regio Kampen. Ik werk met de modernste technieken, producten en apparatuur, die ervoor zorgen dat voetbehandelingen effectief en pijnloos zijn. Om die reden werk ik ook alleen vanuit mijn rolstoeltoegankelijke praktijk, zodat ik u de hoogste standaard van kwaliteit kan garanderen. Voetzorg van der Kolk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor verschillende voetverzorgingsproducten van het topmerk Samenwerkende Pedicures. Tevens bied ik cadeaubonnen aan, voor wanneer u iemand wil verrassen met een voetbehandeling of -verzorgingsproduct.

Medisch pedicure

Per september 2018 ben ik ook gediplomeerd medisch pedicure. Dat betekent dat mensen met reumatische voeten of diabetes (DM), die vaak een verhoogde kans hebben op voetklachten, ook bij Voetzorg van der Kolk terecht kunnen. Zij krijgen dit dan in de meeste gevallen vergoed via de zorgverzekering. Ook maak ik nagelbeugels en ortheses en repareer ik nagels d.m.v. een acryl- of gel techniek.

Wilt u meer informatie? U kunt vrijblijvend contact opnemen voor alle mogelijkheden en behandelingen.

Pedicure Kampen

Wilt u meer informatie? U kunt vrijblijvend contact opnemen voor alle mogelijkheden en behandelingen.

Op deze site probeer ik u een zo volledig mogelijk beeld van mijn praktijk te geven door middel van goede foto’s en teksten. Als u vragen heeft mag u mij altijd bellen of mailen. Of bekijk het filmpje hiernaast in één minuut.