Zwemmerseczeem (of voetschimmel)

Zwemmerseczeem

Zwemmerseczeem (of voetschimmel) kan veel jeuk en irritatie veroorzaken. Het is een schimmelinfectie die meestal voorkomt tussen de tenen. Het zorgt voor kleine witte schilfertjes. Gewoonlijk dringen de meeste schimmels niet door tot onze huid. Maar door langdurige blootstelling aan vocht (vandaar ook de naam zwemmerseczeem) verdwijnt de buitenste beschermlaag. In tegenstelling tot de schimmelnagel is zwemmerseczeem snel te verhelpen, met de juiste behandeling. Voetzorg van der Kolk kan u daarbij helpen. Ook bied ik een schimmelwerend product aan van de Samenwerkende Pedicures.

Voetzorg van der Kolk is een medisch pedicurepraktijk voor de hele regio Kampen. Ik werk met de modernste technieken, producten en apparatuur, die ervoor zorgen dat  voetbehandelingen effectief en pijnloos zijn. Om die reden werk ik ook alleen vanuit mijn rolstoeltoegankelijke praktijk, zodat ik u de hoogste standaard van kwaliteit kan garanderen. Voetzorg van der Kolk is aangesloten bij ProVoet; de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en een waarborg voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor verschillende voetverzorgingsproducten van het topmerk Samenwerkende Pedicures. Tevens bied ik cadeaubonnen aan, voor wanneer u iemand wil verrassen met een voetbehandeling of -verzorgingsproduct.